Praktijk Lenz - Praktijk voor Psychiatrie, psychotherapie en coaching
Telefonische bereikbaarheid/email:
Voor telefonisch overleg kunt u mij het beste bereiken tussen 13.00 en 14.00 Op andere tijdstippen kunt u mij ook aan de lijn krijgen. In de meeste gevallen zult u  een bericht kunnen inspreken.  Ik probeer  op dezelfde dag nog contact met u op te nemen. U kunt mij bij voorkeur ook per email bereiken: lenz@planet.nl. Ook dan reageer ik doorgaans binnen 24 uur behoudens het weekend.
 
Bereikbaarheid bij crisis:
Het is praktisch niet mogelijk om binnen een solopraktijk 24-uurs bereikbaarheid te hebben. Hier houd ik rekening mee bij de intake en dit zal ook een onderdeel zijn van de screening. Hoewel ik doorgaans goed bereikbaar ben kan ik de 24 uurs bereikbaarheid niet 100% garanderen.  Mocht u tijdens de behandeling onverhoopt toch snel hulpverlening nodig hebben dan kunt u contact opnemen met uw huisarts.
Als wij binnen de behandeling een situatie zien aankomen waarbinnen u extra ondersteuning nodig heeft dan kunnen er aanvullende afspraken gemaakt worden voor een beperkte periode.
 
Bij vakantie of ziekte wordt in alle gevallen waarneming geregeld waarop u terug kunt vallen voor tussentijds overleg of een afspraak. 
 
Als u mij  belt zult u via de voicemail  de naam en het nummer van mijn collega krijgen waarmee u contact kunt opnemen.